17-11-2021
Trends

De boxspring trends van nu

Eindelijk een nachtje weg in een luxe hotel of een knusse Bed & Breakfast, mensen kunnen hier al heel lang naar uitkijken. Echt even genieten in een andere omgeving én in een ander bed. Goed slapen is daarbij essentieel voor de beleving van een nachtje weg. Het comfort moet dus optimaal zijn, maar het oog wil ook wat. Het bed is namelijk het kroonstuk van een hotelkamer. Maar wat is er eigenlijk op dit moment populair op boxspringgebied?

Slaapkamertrend #1 : Hoge en dunne hoofdborden

De uitstraling van een boxspring wordt grotendeels bepaald door het hoofdbord. Dit is de eyecatcher van de boxspring. Het hoofdbord valt meteen op als je de slaapkamer binnenkomt en kan dus een stijlvol item zijn.

Steeds vaker krijgen we de vraag naar dunnere en hogere hoofdborden, want dit geeft een chique uitstraling. Wil je dit ook graag voor jouw onderneming? Dan is dat geen enkel probleem! Alle bedden uit onze hotelcollectie worden namelijk op maat gemaakt in de fabriek van familie Diks. Wij denken graag met je mee om de meest perfecte boxspring voor jouw hotel of B&B samen te stellen.

Slaapkamertrend #2: Hogere boxsprings

Een boxspring zorgt voor dat echte hotelgevoel. En een van de voordelen van een boxspring is de hogere instap, zo kunnen mensen meteen op het bed ploffen. De hoogte van de poten zijn hierbij zeer belangrijk, deze variëren van 4 t/m 15 cm. Tegenwoordig kiezen hoteliers vaak voor een hogere poot en dunnere boxen, om zo de ideale boxspring samen te stellen. Naast de poten zijn de box, het matras en de topper ook van zeer groot belang om de juiste hoogte te bepalen. Uiteraard kijken wij hier met een professioneel oog naar en zullen we je goed adviseren.