01-12-2022
Binnenkijkers, Tips

De perfecte boxspring voor elke hotelkamer

Het bed is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een hotelkamer. Het trekt de aandacht bij binnenkomst en een nacht op een een fijn bed laat gasten terugkeren. Als hoteleigenaar doe je daar dus liever geen concessies in. Met de boxsprings uit de Hotel Collection biedt Swiss Sense Business voor elk verblijf een bed dat qua styling perfect aansluit. Keuze in kleur, stof, matrashoogte, mét of zonder topper; er valt veel te kiezen. We nemen je graag mee in de eindeloze stylingmogelijkheden aan de hand van vier Nederlandse hotels.

Cousins Boutique Hotel

Cousins Boutique Hotel kenmerkt zich als ‘The most fashionable in the city of Maastricht’. De kamers van het hotel zijn ruimtelijk en hebben een superieure uitstraling. Net zoals de bedden die in de kamer staan! De boxspring is namelijk voorzien van een extra hoog matras én een topper. Voeg daar een luxe stof  met structuur aan toe en je hebt een bed dat net zo uitnodigend is als de rest van dit hotel. Hier komen design en luxe helemaal samen.

Hotel Copper & Co

In een statig pand in Middelburg vind je Hotel Copper & Co. Het pand werd ooit ontworpen als herenhuis, diende later als kantoor maar is tegenwoordig een moderne plek voor ontspanning. Elke kamer is net iets anders ingericht, maar wat je er zeker terugvindt is een eclectische stijl en een huiselijke sfeer. Ook hier past het bed helemaal in het plaatje. De luxe uitstraling, het hoge matras met topper en het markante, zachte hoofdbord met kapnaad maken een bed waarin de gast écht tot rust komt.

Van der Valk Houten

Zie dat bed er eens uitknallen! De kamers van Van der Valk Houten zijn rustig ingericht. Dat zit hem vooral in het kleurgebruik; bruin, ecru, taupe en gebroken wit voeren de boventoon. Voor meer beleving wordt aan elke kamer één accentkleur gebruikt. Dat komt onder andere terug in het beddengoed, waarvoor de boxspring uit de Hotel Collection de neutrale basis vormt. 

Hotel De Kroon

Hotel de Kroon staat aan het historische Marktplein in de oude kern van Gennep. Die historie voel je ook in de kamers. Deze zijn ingericht in stijlvol Engelse sfeer, met een subtiele touch van de moderne tijd. Die combinatie komt terug in de bedden. Hotel De Kroon koos voor een luxe maar neutrale boxspring waarop het opvallende beddengoed en chique hoofdbord helemaal tot hun recht komen.

Ook in jouw hotelkamer? 

We durven dus wel te stellen dat binnen de Hotel Collection voor elke hotel een perfecte boxspring te vinden is. Benieuwd wat er op het vlak van styling mogelijk is? Neem contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer informatie.