17-06-2022
Partner uitgelicht

“De ruime keuze in kleuren en stoffen is voor ons een groot voordeel.”

De klantbeleving van Eva van de Parel, hotelmanager van Cityhotel Wood.

Zo’n twee jaar geleden werden Eva en Bennie van de Parel gevraagd om het nieuwe Cityhotel Wood in Middelburg in te richten. En een hotel inrichten, dat is keuzes maken. Voor de juiste bedden klopten de twee aan bij Swiss Sense Business, om uiteindelijk te kiezen voor bedden die perfect passen in het interieur van het hotel. Hoe dat zit? Hotelmanager Eva vertelt.

Hotelmanager Eva van de Parel van Cityhotel Wood zittend op het bed in een van de kamers van het hotel.

Eva van de Parel

Hotelmanager Cityhotel Wood

Eva van de Parel heeft de nodige ervaring in de hotelwereld. Ze werkte samen met haar huidige man Bennie ruim 12,5 jaar in een ander hotel in Zeeland, tot ze door pandeigenaar Peter Bommeljé benaderd werden om het nieuwe Cityhotel Wood in Middelburg te runnen. Cityhotel Wood opende in 2020 de deuren.

Cityhotel Wood is nieuw en helemaal van deze tijd. Het hotel, gelegen in de oude binnenstad van Middelburg, is trendy ingericht en duurzaamheid staat naast gastvrijheid als belangrijk thema binnen het logement. In 2020 opende Wood haar deuren, met Eva en haar man Bennie aan het roer. Met hun bulk aan ervaring in de branche kregen ze van de eigenaar van Wood het vertrouwen om het hotel naar eigen inzicht vorm te geven. 

 “Regelmatig laten gasten bij vertrek weten dat ze heerlijk hebben geslapen.”

Eva van de Parel

Keuze in kleuren

De keuze voor de juiste partner in bedden was voor Eva en haar man Benny niet al te ingewikkeld. De twee slapen al jaren met plezier op een bed van Swiss Sense en uit het verleden hadden ze nog een contact bij Swiss Sense Business. “We hebben contact opgenomen en met hen de mogelijkheden besproken. Omdat de styling kenmerkend is voor Wood was het voor ons belangrijk dat de bedden goed matchen met het interieur. We werken in onze kamers met kleurenthema’s en daarbij past geen standaard wit of grijs. Super fijn dat we bij Swiss Sense konden kiezen uit heel veel verschillende kleuren en luxere stoffen.”

Waardering van gasten

De keuze van Eva en Bennie viel in 2020 op de Hotelboxspring Premium met een luxe stoffering. Die samenstelling wordt door gasten nog altijd op prijs gesteld. “De reacties zijn ontzettend goed. Regelmatig laten gasten bij vertrek weten dat ze heerlijk hebben geslapen. Zelfs van mensen met rugklachten – die normaliter niet graag buitenshuis overnachten – horen we dat terug. Dat klanten achteraf vragen op wat voor bed ze hebben geslapen, omdat ze dit thuis ook willen, is misschien wel het mooiste compliment.”

Sfeerimpressie Cityhotel Wood
📍 Middelburg

Krachtige samenwerking

Dan de samenwerking met Swiss Sense. Daar kan Eva kort over zijn: “Die is heel prettig! De levering is snel en afspraken worden nagekomen. Niet dat we intensief contact hebben, hoor. Maar dat is ook niet nodig; de bedden die we twee jaar geleden bestelden voldoen nog hartstikke goed en er gaat zelden wat kapot. Seayou Zeeland, de organisatie waar Wood onder valt, bouwt momenteel in Middelburg een nieuw hotel met 17 appartementen. Ook die worden door Swiss Sense voorzien van bedden, dat zegt genoeg.”