18-07-2022
Partner uitgelicht

“De vriendelijkheid en professionele houding valt ons bij elke levering weer op.”

De klantbeleving van Roland Hoogwerf, parkmanager RCN vakantiepark Toppershoedje

Al vanaf zijn 16e loopt Roland Hoogwerf rond op het RCN vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp. In 2015 schopte hij het tot parkmanager en met Roland aan het roer zette Toppershoedje flinke stappen. Een van die stappen: een verbeterslag in het ligcomfort, samen met Swiss Sense Business.

Roland Hoogwerf van RCN Toppershoedje

Roland Hoogwerf

Parkmanager RCN Toppershoedje

Roland Hoogwerf (32) werkt al sinds zijn 16e bij RCN Toppershoedje in Ouddorp. Hij werkte er onder meer in de horeca en in de schoonmaak, én hij maakte deel uit van het animatieteam. Met een scherpe visie op de recreatiewereld schopte Roland het op zijn 25e tot parkmanager en inmiddels heeft hij met RCN Toppershoedje flinke stappen gezet. Naast zijn functie als parkmanager in Ouddorp vervult Roland tegenwoordig ook een centrale rol bij RCN, waar hij werkzaamheden verricht voor andere parken in Nederland en Frankrijk.

RCN Toppershoedje voelt als een knusse familiegelegenheid. Het team is hecht, het contact met de gasten persoonlijk. Ook kenmerkend: er is ruimte voor ondernemerschap. Dat is wat maakt dat Roland zich nog altijd als een vis in het water voelt op het park aan de Zeeuwse kust. Roland: “RCN is in feite een keten, maar als parkmanager kan ik op Toppershoedje al mijn creativiteit kwijt. Waar ik me ook goed bij voel is de maatschappelijke betrokkenheid. We organiseren regelmatig dingen voor mensen die geen vakantie kunnen betalen of voor ouderen die alleen zijn.”

In zee met Swiss Sense Business

De afgelopen jaren werd op RCN Toppershoedje flink gerenoveerd en uitgebreid. Toen vorig jaar de bedden van 14 bungalows aan vervanging toe was besloot Roland zich eens wat verder te verdiepen in ligcomfort. “Het is zo belangrijk om goed te slapen op vakantie! Omdat onze accommodaties zo intensief gebruikt worden was het voor ons een uitdaging om bedden te vinden dat voor veel verschillende slapers geschikt is. In een hotel kwam ik in aanraking met de Van der Valk Exclusief | Swiss Sense lijn. Mijn interesse was gewekt, dus heb ik contact gezocht met Swiss Sense Business en hen onze uitdaging voorgelegd. Niet veel later kwamen zij met een voorstel.”

Het valt ons altijd op hoe vriendelijk en professioneel de jongens van Swiss Sense zijn.

Roland Hoogwerf

De juiste keuze

Omdat in één keer 70 bedden aanschaffen een kostbare investering kan zijn, werd gezocht naar een passende oplossing. De parkmanager vertelt enthousiast over de uiteindelijk keuze: “Een heel luxe hotelbed met topper is in een vakantiehuisje niet nodig, dus kwamen we voor Toppershoedje uit op een hotelmatras met een standaard boxspring. Uitgevoerd in donker eco-leder, wat heel gemakkelijk schoon te houden is . Een heel mooi product voor een prijs die enorm meevalt. We zijn heel blij met die keuze. Zo blij zelfs dat RCN heeft besloten in alle parken deze bedden te gaan plaatsen.”

Warme band

Rolands keuze voor bedden van Swiss Sense is het begin van een warme samenwerking. RCN Toppershoedje is een van de eerste vakantieparken in de klantenkring van Swiss Sense Business en na een jaar is de samenwerking hecht te noemen. “Swiss Sense Business is een hele leuke, professionele organisatie. Het contact is zakelijk, de lijntjes kort en de afspraken duidelijk. De levering zelf is ook super fijn. Bij aankomst op het park worden de bedden uitgepakt en in elkaar gezet. Het valt ons altijd op hoe vriendelijk en professioneel de jongens van Swiss Sense zijn. De levering is daardoor zo gebeurd, je wordt als klant echt ontzorgd.”

Voor de gasten

Goede omstandigheden en een fijne samenwerking dus, maar voor een parkmanager als Roland is niets zo belangrijk als de reacties van zijn gasten. En die zijn goed, zo blijkt uit de beoordelingen: “Van verschillende gasten krijgen we terug dat ze heerlijk slapen, de nieuwe bedden vallen blijkbaar echt op!”

De nauwe samenwerking tussen RCN en Swiss Sense Business zal dit jaar ook voor consumenten wat zichtbaarder worden, want wie in de winkel of online een bed van Swiss Sense koopt krijgt twee overnachtingen op een park van RCN cadeau.”