19-09-2022
Tips

Zo vind je de juiste boxspring voor jouw verblijf

Voor een nachtrust die je gasten doet terugkeren.

De boxspring. Het is een populair product. Niet alleen onder consumenten, ook voor verblijfsrecreaties zoals hotels en vakantieparken. De boxspring drukt een stempel op de look en feel van jouw verblijf. Met topper, zonder topper. Extra hoog of juist niet. Gestoffeerd of niet. Er zijn honderden combinaties te bedenken. Maar hoe weet je nu zeker dat je de juiste boxspring kiest voor jouw verblijf?

Je staat op het punt om je kamers te renoveren of misschien wel een nieuw hotel te openen. Dat betekent dat er kritisch wordt gekeken naar het interieur. Voor je gasten wil je niets anders dan het beste. Wat “het beste” is, kan per accommodatie verschillen. De verwachtingen van een campinggast zijn wellicht anders dan die van een gast van een 5-sterrenhotel. Wie je gast ook is; elke overnachting buitenshuis moet een echte beleving zijn. 

Generiek ligcomfort

Neerploffen tussen donzen dekens op een mooi en comfortabel bed. In slaap vallen en uitgerust weer wakker worden. Met welke gast je ook te maken krijgt, ze willen allemaal lekker slapen. Door het generieke comfort van Swiss Sense boxsprings lig je altijd goed. Toch kan het je voorkeur hebben om gebruik te maken van bijvoorbeeld een topper of een extra hoog matras. 

Van 5-sterrenhotel tot back to basic

Een boxspring moet niet álleen maar lekker liggen. Hij moet ook een pareltje zijn voor het oog. Ben jij dat 5-sterrenhotel dat op zoek is naar een exclusieve kamer-uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor een modern vormgegeven hoofdbord met luxueuze capitonnering, een extra hoge topper voor een fijne instap en gestoffeerd matras met een oogstrelend stofje zoals velours. Zoek jij een gepaste boxspring voor de accommodaties op de camping? Dan kan een boxspring met een stofje in neutrale kleur en zonder topper misschien al voldoende zijn.

Andere wensen
Laten we je eigen wensen ook niet vergeten. Je hebt te maken met een budget en deadline. Wie weet zijn er ook wel wensen om het de housekeeping zo makkelijk mogelijk te maken als de boxsprings eenmaal staan. Om je keuze wat makkelijker te maken, hebben we verschillende routes uitgestippeld in dit handige overzicht. Zo ontdek je in één oogopslag wat de perfecte boxspring is voor jouw verblijf. Daarna kun je zelfs nog kiezen uit een ruim aanbod aan poten of handigheden zoals handgrepen en wieltjes.