Partnerships

Swiss Sense Business gelooft in een langdurige, toekomstgerichte samenwerking met zakelijke klanten, oftewel partners. Een samenwerking op maat waarbij we onze krachten bundelen, volledig gericht op het neerzetten van een aangenaam en bijzonder verblijf voor jouw gasten.

Brochure aanvragen Contact opnemen

Wij zijn er voor iedere branche

Wij zijn er niet alleen voor hotels, glampings, bed and breakfasts of vakantieparken. Ook architectenbureaus, vastgoedondernemingen en interieuradviseurs kunnen bij ons terecht. Swiss Sense Business is er voor iedere branche.

Persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen

Afhankelijk van jouw specifieke wensen, voorzien we je van persoonlijk productadvies of fungeren we als preferred partner op het gebied van fijn en goed slapen. Van een enkele boxspring tot een volledig nieuwe kamerinrichting. Met de Hotel Collection van Swiss Sense Business laten we jouw gasten zorgeloos slapen.

Ontvang de beste service

Als partner ontvang je de beste service. Swiss Sense Business denkt met je mee maar biedt ook diverse mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze communicatieplatformen met een groot, internationaal bereik. Deze mogelijkheid en nog vele andere mogelijkheden vullen we volledig op maat en in overleg in.

Jarenlange ervaring in de beddenindustrie

Al 100 jaar staat familie Diks garant voor de nachtrust van mensen. Met de beste materialen, oog voor detail en de juiste ondersteuning produceren wij bedden voor iedereen. Deze bedden vind je in meer dan 100 Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Swiss Sense Business biedt een Hotel Collection aan voor zakelijke partners. Door de jarenlange ervaring in de beddenindustrie laten we jouw gasten zorgeloos slapen.